Natrag na Blog

Blog

Terminali za klađenje koji su osvojili tržište

SSBT (Self-service betting terminal) je jedan od važnijih kanala prodaje kojim je Hattrick krenuo osvajati hrvatsko tržište i poznat je kao terminal za klađenje, a neki ga zovu Betbox ili kladomat.

Jednostavnost upotrebe je njegov najveći adut. Ono što ljudi još vole na terminalima je anonimnost i samostalnost pri upotrebi. Velika prednost je i rasprostranjenost terminala po cijeloj državi i danas korisnici mogu pronaći terminale u velikom broju ugostiteljskih objekata. Terminali su jednostavno na svakom koraku i lako ih je naći. Danas, nakon 15 godina, Hattrick-PSK je vodeća kompanija po broju aktivnih terminala te ih ukupni brojimo više od 2600.

Terminali za klađenje pružaju kompletan užitak klađenja kako na sportske i uživo događaje, tako i na loto i virtualne igre. Na našim se terminalima mogu pronaći svi sportski događaji, od onih najvažnijih: Svjetska i Europska prvenstva, Lige prvaka, do onih nešto manje važnih: neka manja natjecanja i lige koje nisu toliko poznate. Loto pruža mogućnost mnogo (dobitka) za malo (uloga) što privlači igrače. Posebna poslastica su utrke pasa. Brzina igre daje igračima posebnu draž. Utrke se odvijaju svako dvije minute, nudimo snimke uživo i isplatu Jackpot-a i to su stvari koje naši igrači vole.

Nova funkcionalnost koja je vrlo dobro prihvaćena od igrača, a koju smo i uveli kako bismo im pružili vrhunsko iskustvo igranja, je prebacivanje sredstava na internet račun. Sve što igrač mora napraviti je isprintati kreditnu potvrdu na terminal, otvoriti jedan od naših kanala za online klađenje: web, mobile web ili nativnu aplikaciju i skenirati barcode s kreditne potvrde ili upisati PIN s potvrde i sve skupa potvrditi s kontrolnim brojem s listića.

Terminal za klađenje, M10 iz 2019. godine, zajedno s T3 software-om su rezultat rada svih odjela (produkt, R&D, servis, operativa, bookmakeri i računovodstvo) unutar Hattrick-PSK, a sve pod kapom Fortuna Entertainment Group.  M10 terminal za klađenje je u potpunosti napravljen od stane Hattrick-PSK tima (od dizajna preko odabira komponenti pa sve do konačnog proizvoda), dok je sami terminal proizveden, sastavljen i opremljen kod našeg dugogodišnjeg partnera Gamingmatic Ltd. iz Mađarske.

Razvoj terminala tijekom godina:

Mi iz produktnog tima pratimo trendove na tržištu i našim igračima pružamo uslugu kroz najnovije tehnologije. Stoga se u našim planovima može naći mnogo novih uređaja i funkcionalnosti koje čekaju svoj red za implementaciju. I ne samo da pratimo trendove nego ih i postavljamo.

 

Autor: Frane Grgat, SSBT Product owner
Tim: Product Management