O nama

2000. godine Hattrick kladionica započela je svoje poslovanje u Hrvatskoj nakon čega smo krenuli stvarati široku mrežu samostojećih terminala za klađenje diljem Hrvatske. Mreža terminala se svake godine intenzivno širila i danas ih brojimo preko 2600. Osim toga, u poslovanje je u početku bilo uključeno i nekoliko poslovnica u Dalmaciji.

2012. godine Hattrick je kupio Prvu sportsku kladionicu te od tad djeluje kao Hattrick-PSK. Tim spajanjem, u poslovanje unutar Hrvatske uključili smo veći broj poslovnica (danas ih brojimo više od 220), te je istovremeno omogućena i usluga internet klađenja na stranici psk.hr.

2014. kupili smo rumunjsku kladionicu Casu Pariurilor te smo iduće godine u Rumunjskoj prvi uveli online klađenje, a mrežu poslovnica smo proširili na više od 760 poslovnica diljem države.

2017. godine Hattrick-PSK postaje dio Fortuna Entertainment Grupe (FEG) koja je jedan od najvećih operatora za klađenje u srednjoj Europi. Iste godine u ponudu je uključen i online Casino s velikim izborom slot igara koje se konstantno obnavljaju.

Tijekom godina, u želji da našim igračima ponudimo još više, prošli smo kroz razne promjene koje su imale karakter inovativnosti, kreativnosti i brze prilagodbe tržištu i željama igrača, te možemo slobodno reći da kod nas svaki igrač dobije više za svoj novac.

S ponosom naglašavamo da je Hattrick-PSK bio i ostao vodeća kladionica na hrvatskom tržištu koja pruža usluge klađenja i igara na sreću putem terminala za klađenje, klasičnih poslovnica, preko interneta te putem mobilnih aplikacija.